Här ser vi en del av de artister som Lowe Pettersson arbetat med.

Annica Hassel

Annica Hassel

Annica är uppvuxen mitt emellan Enköping och Västerås. Utbildad i Bollnäs, Stockholm och Göteborg, numera bosatt i Västerås. Hon är frilansande sångsolist och logonom med hela Sverige som arbetsområde. 
Annica Hassels hemsida

Birgitta Ulfsson

Birgitta har en lång och bred karriär främst som teaterskådespelare men även film, som regissör och underhållare. Birgitta inledde sin karriär på Svenska teatern i Helsingfors, men flyttade rätt snart till Lilla Teatern, där hon ganska fort blev en känd profil.

Carolina Sandgren


Sångerska på Göteborgs-operan med rötterna i Everöd utanför Tomelilla.
Carolina Sandgren, sopran är utbildad vid Musikhögskolan och Operahögskolan i Stockholm. 1993 fick hon sitt genombrott som Nannetta i Falstaff (med Ingvar Wixell) på Stora Teatern i Göteborg, där hon året efter sjöng Gilda i Rigoletto.

Besök Carolina på Göteborgsoperan

Elisabeth Persson

Elisabeth Persson

Sopran på Göteborgsoperan

Gunnar Olofsson

Gunnar Olofsson är utbildad vid Musikhögskolan i Göteborg på sångsolistlinjen och sångpedagoglinjen.
Mångsidighet är ett kännetecken för Gunnar som uppträder på landets musikteaterscener i opera, operett och musikalroller.

Gunnar Olofssons hemsida

Ida Andersson

Ida Andersson

Ida Andersson frilansar sedan några år tillbaka som sångerska. Ida har en speciell passion för Edith Piaf och har en röstlik  tolkning som är mycket uppskattad

Hennes sceniska och musikaliska bana började på revyscenerna i Småland. Ida har även varit i USA och turnerat i kyrkor med sång och då Ida även är kyrkomusiker fick hon också möjligheten att spela.

Ida Anderssons Hemsida

Kia Skog

Kia Skog

Kia är utbildad vid Teater och Operahögskolans i Göteborg Operalinje. Vid sidan av engagemang på Teatrar och Operahus ger hon egna konserter och föreställningar.
Kia Skogs hemsida

Lowe - Julius - Noah - Levina

Lowe gör också flera spelningar ihop med sina barn. Här från en spelning i Värmland.

Repertoaren är blandad med alster från musikaler, folkmusik, visor med mera.

Uppförandet kan varieras med sång och instrumentalt.

Mats Persson

Mats Persson
Mats tillhör GöteborgsOperans ensemble sedan 1992 och har här sjungit en rad stora roller inom både klassisk/romantisk och nutida musikdramatik.
Solist på GöteborgsOperan

Mattias Enn


Estradör, sångare och kuplettförfattare.
Mattias Enn är numera frilansare och bosatt i Stockholm.
Turnéer i Sverige och Finland och andra delar av Europa, samt Chicago, USA, sedan 1993. Mattias Enn har även medverkat i ett flertal underhållningsprogram i radio och TV i Sverige och utomlands.
Enn framträder på ett flertal språk, däribland svenska, engelska, tyska och franska.

Besök Mattias hemsida

Negar Zarassi

Negar Zarassi är en svensk operasångerska på uppgång. Hennes sprudlande personlighet smittar av sig på de som träffar henne och hennes varma sätt gör kommunikationen med publiken väldigt enkel.
Hon är väl utbildad inom musik då hon har studerat på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm samt har en kandidat examen från Högskolan för Scen och Musik i Göteborg.

Negar Zarassis blogg

Olle Pettersson

Olle Pettersson

Olle Pettersson fick sin utbildning vid Teater- och Operahögskolan i Göteborg och det är en allsidig artist med fokus inom musikalgenren.

Pär Nilsén


Pär Nilsén är dramatisk baryton och är utbildad kandidat på operautbildningen och coachas nu av hovsångare Håkan Hagegård.
"Med vacker timbre, tydlig kärna och smidighet i sin unga barytonröst förenar Pär Nilsén musikalitet och sceniskt uttryck på bästa tänkbara sätt." så löd motiveringen när Pär fick 100 000 från Barbro Saléns Stiftelse.

Information på Operalogg

 

Sören Renulf

Sören Renulf

Sören Renulf är frilansande sångare med gedigen erfarenhet från opera- operett- och musikalroller och konserter. Har sjungit bl a på Folkoperan i Stockholm, Norrlandsoperan i Umeå samt GöteborgsOperan. Arbetar även som utbildare i Kommunikationsteknik med fokus på framträdandet.
Sören Renulfs hemsida